Misschien bent U reeds een trouwe bezoeker van onze concerten.  Wellicht bent U een liefhebber van klassieke muziek en bent U bereid om het Kempens Symfonisch Orkest daadwerkelijk te steunen.
Het Kempens Symfonisch Orkest biedt U een aantal formules aan om erelid te worden:
  • Een gouden erelidmaatschap (90€) geeft recht op twee voorbehouden kaarten dit jaar per concert in eigen beheer.
  • Een zilveren erelidmaatschap (55€) geeft recht op één voorbehouden kaart dit jaar per concert in eigen beheer.
  • Misschien bent U niet in de mogelijkheid om naar onze concerten te komen, maar wenst U te sympathizeren met het orkest.  In dat geval kan U een bronzen erelidmaatschap (25€) nemen.
Ereleden worden vermeld in het programmaboekje bij de concerten.
Om onze ereleden te verwelkomen, organiseert het Kempens Symfonisch Orkest naar jaarlijkse gewoonte een open repetitie met aansluitend een receptie voor zijn “ereleden-sympathisanten”.  Wij willen hiermee onze dankbaarheid tonen, want zonder uw hulp is het voor ons moeilijk concerten te organiseren.
Mocht U bereid zijn een erelidmaatschap te nemen, dan kan dat door even contact te nemen met de voorzitter, of met een overschrijving  op rekening van het Kempens Symfonisch Orkest vzw. BE17 9731 3255 8921 met de vermelding “gouden”, “zilveren” of “bronzen” erelidmaatschap.
Zoals U weet zijn de plaatsen in de Kerk en de Gildenzaal genummerd, zodat U vrienden kunt uitnodigen om samen met U van het concert te genieten, indien die kaarten goed op voorhand besteld worden.  Zonder bericht van bijbestelde kaarten worden de gouden en zilveren kaarten  automatisch van goede plaatsen voorzien en bezorgd.
Indien interesse, even aanmelden bij de voorzitter:
   Kempens Symfonisch Orkest VZW
 
   Jan Heirman – Voorzitter
   Nieuwbaan 65
   2288 Bouwel
   Tel.: 0475/959459