Carl Vervoort
Carl studeerde viool en altviool aan de Conservatoria van Antwerpen en Brussel.  Als student volgde hij eveneens meerdere malen zomercursussen voor orkest en kamermuziek te Salzburg.
Na zijn studies speelde hij bij diverse orkesten, o.a. het Nationaal Orkest van België, het Filharmonisch Orkest van Antwerpen, het BRT Filharmonisch Orkest en het Belgisch Kamerorkest.  Zijn voorkeur gaat evenwel uit naar operamuziek en is het gevolg van zijn aanstelling in de Opera voor Vlaanderen als altviolist, waar hij enkele jaren aan het werk was.
Verder heeft hij regelmatig deel uitgemaakt van het Golden Age Quartet waar het lichtere muziekgenre aan bod kwam, met o.m. muziek van Chaplin, Elton John, Lennon & McCartney, …
Als dirigent heeft hij vooral ervaring opgedaan bij het Belcantogezelschap van Sint-Niklaas met operettes en musicals, o.a. “Victoria en haar Huzaar”, “Annie get your gun”, “Orfeus in de Onderwereld”, …
Bij het lyrisch gezelschap Aruna dirigeerde hij “Die Fledermaus” en bekende opera’s zoals  “La Traviata”, “Don Pasquale” en “Cavalleria Rusticana”.
Hij werd tevens gevraagd bij Stichting Klein Podium in Roosendaal waar hij twee barokopera’s dirigeerde, nl. “Dido en Aeneas” en “Die Lustige Weiber von Windsor”.  Hij is ook al vele jaren medewerker bij tal van orkesten in Nederland.